Din hälsa - Vår hjärtesak

Om Mezina

Mezina – en av Danmarks största leverantörer av kosttillskott och naturprodukter

Mezina är ett familjeföretag som är 100 % danskägt. Vi är en av Danmarks största leverantörer av kosttillskott och naturprodukter och har i över 30 år levererat detta till danskarna. Vi är stolta över att skapa produkter som hjälper folk att få bättre hälsa och ökad livskvalitet. Vi har vårt huvudkontor i Esbjerg i Danmark och dotterbolag i Norge, Sverige, Finland och Storbritannien.

 

Det allra viktigaste för oss är att det råder harmoni i den grundläggande uppfattningen av vad produkterna ska kunna och vilken kvalitet de ska ha. Det är just det som vi kan garantera gäller för alla våra produkter.

MEZINAS MÅLSÄTTNING ÄR ATT HA DE BÄSTA PRODUKTERNA INOM:

Kosttillskott

Naturprodukter

MER ÄN 35 ÅRS ERFARENHET

På Mezina har vi mer än 70 toppmotiverade och superengagerade medarbetare som enbart arbetar med utveckling, tillverkning, dokumentation, forskning, marknadsföring och försäljning av naturprodukter och kosttillskott. 

Alla arbetar utifrån Mezinas mål om att endast erbjuda marknadens bästa produkter på de områden där vi är verksamma. Därför säljer vi idag både produkter som har funnits med i vårt sortiment sedan 1983 samtidigt som vi håller fingret på pulsen och erbjuder produkter som är innovativa och alternativa inom branschen. Vi tror att det är en av de viktigaste anledningarna till att vi klarar oss så bra.

Om du har några frågor om vårt företag och våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post på mail@mezina.com. Transparens är a och o för oss i vår bransch, så tveka inte om du har några frågor.

Rulla till toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bliv ringet op

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv ringet op ang. at blive forhandler.

Ønsker du at blive forhandler af Mezinas produkter?