Välkommen till vårt B2B-universum

Återförsäljare B2B

Mezinas affärsmodell

På Mezina har vi en fantastisk kunskap om vilka råvaror som kan bidra till bättre liv och högre livskvalitet. Vi har ett mycket effektivt system för utveckling av nya produkter, en flexibel, snabb och anpassningsbar verksamhet samt egna strikta kvalitetsrutiner i samband med produktionsinköp. Mezina har dessutom ett brett internationellt nätverk eftersom vi köper våra råvaror internationellt, och har personlig kontakt med grossister och återförsäljare främst på den nordiska marknaden.

Fokus på miljön

Vi arbetar målmedvetet för att minska vårt avtryck på miljön.

FI_Collagen_Pure_skincare_WEB_2000x2000px_010922_3
Hållbara förpackningar

I en tid av hållbarhet och återvinning letar många konsumenter efter alternativ till plast. Bioplast och rPET-förpackningar är några av de alternativ vi tror på. På Mezina fokuserar vi på hållbarhet och därför introducerar vi kontinuerligt biobaserade och återvunna förpackningar från resurser som kan växa på fälten och förnyas år efter år. Bioplast är ett plastmaterial som är baserat på biomassa i stället för fossila resurser som olja och naturgas, medan rPET tillverkas av återvunnen plast och kan återanvändas om och om igen.

Flag,Of,Denmark,-,Dannebrog
Danskutvecklade produkter

Vi hittar inspiration i naturen, som är full av magi. Därför har vi ett grundläggande mål om att det ska råda harmoni mellan vad produkter inom vår bransch ska kunna och den kvalitet de ska ha. På Mezina köper in vi råvaror från producenter som har visat att de är villiga och har förmåga att uppfylla alla danska lagstadgade krav på kvalitet och renhet.
Vi tillverkar de flesta av våra produkter själva under farmaceutisk kontroll, men vi samarbetar även med en exklusiv grupp leverantörer med helt unika produkter.

The,Scientist,Or,Doctor,Make,Herbal,Medicine,From,Herb,In
Naturliga ingredienser

Sedan 1983 har vi på Mezina arbetat utifrån målsättningen att erbjuda marknadens bästa produkter, som är utvecklade med respekt för traditionella metoder med användning av växtbaserade ingredienser, men med klart fokus på vetenskapliga rön och trender.

Vi håller sträng kontroll över att de råvaror vi använder i vår egen produktion, och de produkter vi väljer från andra leverantörer är av hög kvalitet. Därför arbetar vi bara med tillverkare som just prioriterar toppkvalitet. 

Produktutveckling

På Mezina anser vi att det är lika viktigt att hålla sig uppdaterad med den vetenskapliga utvecklingen som att satsa påmarknadsföring och reklam när det gäller utveckling och försäljning av innovativa produkter.

Vi följer ständigt den nya forskningen på vetenskapsområdet och tillämpar de nya rönen för att utveckla nya, innovativa kosttillskott och naturprodukter. Det har alltid varit en viktig drivkraft för oss att erbjuda våra kunder nya kunskaper och ingredienser så snart det händer något nytt i branschen.

Egna varumärken

På Mezina ger vi dig möjlighet att sticka ut i branschen med hjälp av vårt eget varumärke, så att du även kan erbjuda dina kunder naturprodukter och kosttillskott. Under processen ger vi sparring och hjälper till med allt från konceptutveckling och grafisk förpackningsdesign till val av unika ingredienser och formuleringar.

Det är upp till er att bedöma var ni framför allt behöver rådgivning och sparring med ert egna varumärke. Men en sak är säker: att dina egna märkesprodukter via Mezina är danskutvecklade och har hållbara förpackningar i form av antingen bioplast eller rPET-förpackningar.

Mezinas fyra kärnvärden

Förtroende och respekt

Visar sig i våra relationer med kunder, samarbetspartner och medarbetare. Vi arbetar mot gemensamma mål, där förtroende och respekt är nyckelord.

Djärvhet

Visar sig i yrkesmässig nyfikenhet och i att hitta nya och bättre vägar. Vi främjar viljan till innovation, förnyelse och förbättring.

Passion för kvalitet

Visar sig i produkter som utvecklats med respekt för traditionella metoder genom användning av växtbaserade ingredienser, men med en tydlig inriktning på vetenskapliga rön och trender.

Kompetenta och engagerade

Visar sig i vårt team av experter som varje dag arbetar för att tillmötesgå och skapa behov utifrån våra kunder.

Intern marknadsföring

Hälso- och skönhetsfrågor är viktiga frågor för våra konsumenter, och därför är vår marknadsföringseffektivitet avgörande för vår affärsmodell.

På Mezina har vi en intern marknadsföringsgrupp som behärskar alla relevanta marknadsföringsdiscipliner, inklusive ett komplett koncept för egna varumärken för potentiella samarbetspartner.

Rulla till toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bliv ringet op

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv ringet op ang. at blive forhandler.

Ønsker du at blive forhandler af Mezinas produkter?