Bli återförsäljare

Vill du bli återförsäljare av Mezina-produkter?

Vi på Mezina är glada att du är intresserad av att bli återförsäljare av våra produkter. Vi letar ständigt efter nya samarbetspartner som vill bli återförsäljare av Mezinas sortiment av kosttillskott och naturprodukter. Det gäller oavsett om du är intresserad av Mezina som varumärke eller genom egna varumärken eller märkeslösa produkter. 

Fyll i dina företagsuppgifter i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även skriva till vår e-postadress mail@mezina.dk.

Besök vårt universum för

B2B-återförsäljare

På Mezina har vi en fantastisk kunskap om vilka råvaror som kan bidra till bättre liv och högre livskvalitet. Vi har ett effektivt system för utveckling av nya produkter, en flexibel, snabb och anpassningsbar verksamhet samt våra egna strikta kvalitetsförfaranden för produktionsinköp. Genom vårt breda, internationella nätverk köper vi våra råvaror internationellt och har personliga kontakter med grossister och återförsäljare främst på den nordiska marknaden. 

Vi erbjuder dig som företag att kunna sticka ut i branschen genom vårt eget märke så att du också kan erbjuda dina kunder naturprodukter och kosttillskott. Under processen ger vi sparring och hjälper till med allt från konceptutveckling och grafisk förpackningsdesign till val av unika ingredienser och formuleringar. Det är upp till er att bedöma var ni framför allt behöver rådgivning och sparring med ert eget varumärke. Men en sak är säker: att dina egna märkesprodukter via Mezina är danskutvecklade och har hållbara förpackningar i form av antingen bioplast eller rPET-förpackningar.

Rulla till toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bliv ringet op

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv ringet op ang. at blive forhandler.

Ønsker du at blive forhandler af Mezinas produkter?