Roseberry med tranbär, hibiskus och C-vitamin

FI_Roseberry_Enviroment_Banner_230922

HJÄLP FÖR NORMALA URINVÄGAR

Roseberry-tabletterna innehåller en unik kombination av tranbär, hibiskus och C-vitamin. Hibiskus bidrar till urinvägarnas normala funktion.

Kosttillskottet Roseberry från hälsokostaffären innehåller en kombination av tranbär tillsammans med hibiskus som bidrar till urinvägarnas normala funktion, samt C-vitamin som bidrar till ett normalt immunförsvar. Roseberry-tabletten innehåller:

  • Hibiskusextrakt, som bidrar till urinvägarnas normala funktion – ett av kroppens sätt att göra sig av med överflödiga ämnen.

  • Tranbärsextrakt med högt och koncentrerat innehåll av Pro-Antho-Cyanidiner (PAC). Tranbär är idealiskt i kombination med hibiskus.

  • C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. Om immunförsvaret är belastat har kroppen svårare att stå emot negativa påverkningar utifrån.

Du kan själv stödja den naturliga reningsfunktionen genom att dricka rikligt med vatten under dagen så urinvägarna sköljs igenom ordentligt.

Hur använder du Roseberry?

Den dagliga dosen är 2–3 tabletter före sänggående. Roseberry-tabletter är tillverkade enbart av växtämnen och kan därför användas av vegetarianer/veganer.

Roseberry-tabletter finns i 90 och 180 tabletter och kan köpas där du normalt köper hälsokost 

PRESSMEDDELANDE: Esbjerg, mars 2022

Rulla till toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bliv ringet op

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv ringet op ang. at blive forhandler.

Ønsker du at blive forhandler af Mezinas produkter?