Kvinnor vill leva livet utan begränsningar – även under klimakteriet

Senior,Mother,Sitting,In,Cafe,Bar,Or,Restaurant,With,Her

Rödklöver och salvia är effektiva följeslagare för den mogna kvinnan.

Kanske har du redan hört talas om rödklöver och förmågan hos denna vackra växt att hjälpa till att minska rastlöshet och irritabilitet – men vet du också att rödklöver kan minska svettningar?

Salvia är en annan växt, som vi ofta känner igen från matlagning, men den är dessutom är en bra partner för den mogna kvinnan, eftersom salvia kan minska obehag från vallningar och svettningar, främja en eventuellt önskad viktminskning och reglera hormonbalansen.

  • Klimakteriet är en naturlig fas i kvinnors liv
  • Växtextrakt kan hjälpa många
  • Salvia kan hjälpa till att dämpa svettningar
  • Rödklöver kan hjälpa mot vallningar, rastlöshet och irritabilitet

Klimakteriet är en naturlig period i livet när mängden kvinnliga könshormoner, östrogen och progesteron, minskar. Svenska kvinnor är i genomsnitt 52 år när de upplever sin sista menstruation. Vallningar, humörsvängningar, trötthet, rastlöshet eller irritabilitet kan vara en utmaning för den enskilda kvinnan. Ökad hårväxt och viktökning är andra sidor som kräver uppmärksamhet med hjälp av en hälsosam livsstil. För vissa kan det vara en utmaning att hålla humöret och aktivitetsnivån uppe.

Att hitta balans i kroppen både fysiskt och mentalt från 50-årsåldern kan vara utmanande, men naturen har flera fina medspelare i beredskap åt den mogna kvinnan som kan vara bra att känna till. Att leva livet precis som man vill, varierar förstås från kvinna till kvinna. Oavsett om det innebär att fortsätta som familjens pigga mittpunkt med massor av energi och initiativkraft för barn och barnbarn, stor arbetsglädje på jobbet, idrottsprestationer eller konstnärliga sidor av livet som du kommer att fortsätta att ge och njuta av. Låt inte klimakteriet stå i vägen – utan visa vägen framåt i livet och använd naturens växter på vägen.

Effektiv följeslagare för kvinnor mitt i livet – Chello Forte

Chello Forte är ett kosttillskott för kvinnor i klimakteriet och har ett särskilt fokus på att minska svettningar. Chello Forte är främst baserad på salvia, som har varit känd och använts för just detta i decennier. Effekten kan bli färre värmevallningar/episoder med nattliga svettningar och/eller lägre intensitet.

Chello Forte innehåller även sojaextrakt som innehåller isoflavoner, 40 mg per tablett – och rödklöverextrakt med isoflavoner, 4 mg per tablett. Produkten innehåller även vitamin B6 som hjälper till att reglera hormonaktiviteten och minska trötthet och utmattning.

Den dagliga dosen under de första 2–4 veckorna är två tabletter dagligen. Därefter 1 tablett dagligen.

Chello Forte köps där du brukar köpa hälsokost.

PRESSMEDDELANDE: Esbjerg, mars 2022

Rulla till toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bliv ringet op

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv ringet op ang. at blive forhandler.

Ønsker du at blive forhandler af Mezinas produkter?