Fantastiskt - tröttheten är som bortblåst!

Caroline Bodensjö, 31

Ènaxin

ÄNTLIGEN ÄR JAG FULL AV ENERGI!
Tidiga morgnar, sömnlösa nätter och en vardag som ändå ska flyta på som vanligt. Att vara småbarnsförälder är inte en dans på rosor alla gånger. Tvärtom, vissa dagar kan det kännas som om orken helt enkelt inte räcker till. Caroline Bodensjö, 31, bröt trötthets-cirkeln med ett dagligt tillskott av Ènaxin – nu känner hon sig full av energi, lust och glädje igen.

Vanligt bekymmer
– Jag tror inte att det finns en småbarnsförälder i hela vårt avlånga land som inte vet precis hur otroligt trött och kraftlös man kan känna sig, ler Caroline. Speciellt om barnen varit lite krassliga och det varit lite si och så med nattsömnen, samtidigt som det är mycket att göra på jobbet.

– Jag lovar, innan jag började med Ènaxin kunde jag känna mig kraftlös vissa eftermiddagar. Energin tog bara slut och jag brukade undra hur jag skulle orka med resten av dagen. Och säg mig vilken mamma som inte känner igen sig i det.

Somnar mitt i sagan
– Jag vill vara en bra mamma, men jag vill göra bra ifrån mig på jobbet också. Det går inte alltid ihop.

– Ibland känner man sig otillräcklig. Men det är ju så när man har små barn. Man kan inte sätta sina egna behov först, utan barnen går före allt annat. Caroline säger att hon märker om det blivit för mycket när hon somnar mitt i minstingens kvällssaga. Och det brukade hända alldeles för ofta!

–– Mitt största problem är nog att jag inte kan säga nej. Jag kämpar på och kämpar på och tänker att det löser sig säkert.

Och det straffar sig i längden, för plötsligt sitter jag där och är så slut att jag bara gråter.

En otrolig energikick
– Jag bestämde mig för att prova Ènaxin och Wow! Vilken skillnad. Jag tog den flytande i två veckor, sedan började jag med tabletterna. Det är helt otroligt, nu har jag hur mycket energi som helst. Jag minns faktiskt inte när jag somnade mitt i en saga senast, utan jag kan vara upp i flera timmar efter att barnen gått till sängs. Det njuter både jag och min man av.

  • Chello
  • Čnaxin
  • NutriLenk Active
  • Din historia
  • NutriLenk