Jag var trött på att betala dyrt bara för att jag rört mig mer!

Bo Tavell, 65 år

NutriLenk

NU ÄR JAG SMIDIG OCH RÖRLIG IGEN!
I många år utövade Bo sina hobbies och intressen trots stela leder. Han ville inte låta sig begränsas och valde att bita ihop. Efter att ha använt NutriLenk känns livet både lättare och ljusare igen, säger Bo Tavell, 65 år. För mig finns det helt klart ett liv innan och efter Nutrilenk.

Bo Tavell är en man med många intressen och stor aptit på livet. Han kör motorcykel och är aktiv i Enduro, en motorcykelsport i svår terräng, han surfar, åker skidor, renoverar huset och mycket, mycket mer. Men för några år sen började det att kännas stelt i tummarna och knäna, berättar Bo.

Ville inte låta sig begränsas
”Jag vägrade att låta mig styras av detta så jag fortsatte att leva ett aktivt liv, och tänkte att går det så går det!”

Men tankesättet kunde ibland kosta på, berättar Bo. Aktiviteterna var lika roliga som förut men ibland kunde det ta emot.

Tummar och knän
”Jag kände att varken leder eller humör var direkt på topp så när en god vän rekommenderade NutriLenk väl-komnade jag förslaget. Jag köpte direkt en burk NutriLenk. Redan efter ett par veckor märkte jag att det kändes lättare att vara aktiv, mina leder var smidigare och min fru hade inga anmärkningar på mitt humör, säger Bo med ett skratt.”

450 mil på motorcykel
”För en tid sedan blev jag inbjuden till ett bröllop i Rumänien, jag bestämde mig för att flyga till Rom och sedan ta motorcykeln därifrån för att köra de 225 milen! Ja, egentligen var det ju 450 mil tur och retur! Innan jag började med

NutriLenk hade jag trots mitt positiva tankesätt haft vissa för-behåll inför ett sådant äventyr. Men efter att ha använt NutriLenk gick resan med bravur och allt kändes positivt och roligt. – Eller ja, jag hade ju lite träsmak i baken efter att suttit på motorcykeln så länge, lägger Bo till med ett skratt. Fast det hade jag ju haft ändå!”

Rekommenderar gärna
”Jag rekommenderar gärna NutriLenk till alla som besväras av slitna och ömmande leder.”

  • Chello
  • Čnaxin
  • NutriLenk Active
  • Din historia
  • NutriLenk